Sobre aquest blog

El blog Com gotes a l'oceà va néixer el desembre del 2007, com un blog personal, llavors sobretot centrat en activisme, solidaritat i educació, amb algunes pinzellades de literatura i art. Durant els seus primers deu anys (amb més de 900 articles i més de 2000 comentaris) fou publicat sota el domini eduard.cat.

Des de l'agost del 2017 el blog es refundà sota el subdomini comgotes.eduard.cat, deixant l'adreça eduard.cat com a landing page personal, des d'on accedir als meus projectes, publicacions, i espais web que he anat creant amb els anys.

Aquesta segona època del blog pretén ser menys generalista. Segueix essent un blog personal, però dono més pes a la filosofia, la literatura i l'art. Continuo però, publicant de tant en tant, articles més llargs sobre educació i cooperació al desenvolupament.

Paral·lelament, tinc també un blog en anglès (hackart.eduard.cat), on comparteixo experiències d'aprenentatge creatives que barregen tecnologia i art, fruit de la meva feina a UdiGitalEdu i TEKHNÉ.

Eduard Muntaner Perich